Fixar ett hemmakontor

Jag och karln i mitt liv har bestämt oss för att inreda ett hemmakontor. Jag säljer ju en del egentillverkade smycken och min karl utför diverse hantverksjobb vid sidan av sitt heltidsarbete. Det kan därför vara skönt att ha en kontorshörna där vi kan pyssla med bokföring, skatter och annat pappersarbete. Sedan gillar ju jag att sitta framför datorn och näthandla så då blir det perfekt att ha datorn på ett och samma ställe. Vi har redan införskaffat ett skrivbord med flera hyllplan och en kontorsstol av större modell. Det var ett måste för min andre hälft, en sån där stol som riktigt bjuder in till långa timmar framför datorn. En annan detalj är inramade porträtt som vi tänkt hänga som en tavelvägg vid sidan av skrivbordet. Fotopapper köpte vi på patroner.se som alltid levererar snabbt och smidigt. Sedan skriver man bara ut de foton man vill ha. Jag ser fram emot att se slutresultatet.

Laptop på skrivbord

This entry was posted on september 13, 2017 at 8:34 f m and is filed under Jakt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply