London Calling på oss!

I mitt förra inlägg skrev jag om snus som kan hjälpa män (och kvinnor också naturligtvis) att sluta snusa vanligt snus. Men i detta inlägg tänkte jag istället berätta lite om glada resenyheter.

I måndags så hade jag nämligen tagit ut ledigt och jag och min man satte oss i bilen för att åka och hälsa på min syster, där vi planerat att fira första maj. De bor i Kristinehamn, en stad som är otroligt fin på många sätt, och ibland kan jag själv känna att det skulle vara roligt att bo i en liten mindre stad. Hursomhelst så började vi på kvällen prata om vad vi skulle göra på semestern och det visade sig att min syster redan bokat en resa till Alicante i Spanien för henne och hennes man. De frågade dock om vi inte ville följa med dem på någon av deras weekendresor som de brukar göra en gång i halvåret. Och jo, det ville vi såklart, så redan samma kväll bokade vi en gemensam resa till London.

Men själv processen att boka gick inte helt enkelt. Eftersom jag inte hade pengar på konto (det tar ju tid att föra över större summor) så tog jag ett smslån. När pengarna sedan nästa dag betalade jag tillbaka. En lustig lösning på problemet! Nu är det London Calling som ekar i högtalarna för hela slanten!

Bästa skivan!

Bästa skivan!

This entry was posted on maj 3, 2013 at 6:28 f m and is filed under resor, ekonomi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply