Snus från Onico och middag

Fishfinger är ju det samma som fiskpinnar, och anledningen till att jag döpt min blogg till detta beror helt enkelt på att jag älskar den maträtten. Framförallt tillsammans med hemlagat potatismos. Men i detta inlägg tänker jag inte prata mer om mat, utan istället berätta om hur min pojkvän lyckades sluta röka med hjälp av snus från Onico.

Onico snus

Onico snus

Min pojkvän hade snusat så länge som jag känt honom. Han har själv berättat att han började då han gick i första ring på gymnasiet eftersom mer eller mindre hela hans klass redan snusade och det var då lättare att börja än att stå emot. Och som med alla produkter som innehåller nikotin är de otroligt beroendeframkallande. När kroppen väl har vant sig vid att få sin dagliga dos är det otroligt svårt att sluta. Men min pojkvän ville så gärna.

Så, av en händelse tipsade en kollega mig om Onico som är ett snus utan nikotin. Min pojkvän testade det och redan efter några veckor hade suget helt försvunnit. Det är vi alla otroligt glada för!

Tack och hej för denna gång. Nu ska jag laga mat till alla mina vänner som kommer över på lyxmiddag om några timmar! Inga fiskpinnar ikväll, alltså!

Kanske blir det så här fint!

Kanske blir det så här fint!

 

This entry was posted on maj 1, 2013 at 5:07 f m and is filed under mat, snus, nikotinfritt snus. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply